Kesä on vain löytää sävy lämpöä
Verkkokaupassa uusi sarja vaatteita ja kenkiä tuotemerkin suuria ylennyksiä ja promootioita
 
-- Tämä on täydellinen aika, voit katsella meidän kesällä ja syksyllä Uutuudet
Etusivu >  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Toimitusmenetelmä
Laaja kokemuksemme ja asiantuntemuksensa ansiosta electlorrajackson.com tarjoaa laajan valikoiman etuja kaikille arvostetuille asiakkaille. Esimerkiksi nopea ja luotettava toimitus Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Australiaan, Iso-Britanniaan, Ranskaan, Saksaan, Espanjaan, Italiaan, Portugaliin ja yli 60 maahan on seurausta laaja valikoima kansainvälistä logistiikkaverkkoa.

Perusjärjestys koostuu seuraavista neljästä yksinkertaisesta vaiheesta. Varmistamme 100% avoimuuden ja ilmoitamme sinulle jokaisessa vaiheessa. vahvistaa
Lähettäkää varmistusviesti heti rekisteröitymisen jälkeen rekisteröityneeseen sähköpostiosoitteeseemme. Tilaustiedot siirretään varastosysteemiimme. Tilausten tai muiden pyyntöjen muutoksia voidaan käsitellä vain tilauksia, joita ei lähetetä.

2. käsittely
Välittömästi maksujen suorittamisen jälkeen tilausten käsittely alkaa. Varastossamme on tiukka laadunvalvonta ja syvällinen testaus, jotta saat täydellisen tuotteen. Tämä käsittelyaika voi vaihdella tuotteittain, mutta keskimäärin - ellei tuotesivua ole erikseen määritelty - tarvitaan noin 4 arkipäivää. Jos odottamattomia viivästyksiä on tapahtunut, tiimimme lähettää sinulle tarvittavat tiedot.

Tilauksen useat kohteet voivat pidentää käsittelyaikaa varmistaakseen, että jäljellä olevat vaiheet ovat edelleen.

liikenne
electlorrajackson.com tarjoaa valikoiman edullisia toimitusvaihtoehtoja kassalle.

(Sovellettavissa seuraaville alueille: Yhdysvallat, Kanada, Australia, Iso-Britannia, Ranska, Saksa, Espanja, PT, yli 60 maata)

Huomaa: Nämä ovat vain yleisiä ohjeita. Viive voi johtua syistä, joita emme voi hallita. Ylivoimaiset voimat, luonnonkatastrofit, huono sää, yleiset vapaapäivät ja niin edelleen.

toimitus
Toimitusaika sisältää edellä mainitun käsittelyajan. Valitulla toimitusmenetelmällä määritetään saapumisaika käsittelyn päättymisen jälkeen. Pahoittelemme mahdollisia kuriiriyrityksen aiheuttamia viivästyksiä. Valitettavasti emme voi hallita sitä. Harvoissa tapauksissa electlorrajackson.com tiimi ottaa sinuun yhteyttä ja tarjoaa ratkaisun pitkille viivästyksille tai kuljetusongelmille. Kiitos etukäteen ystävällisestä yhteistyöstä ja ymmärryksestä.

Takaisin